2017 – 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK GÜNÜNDE İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN SOYLU’YU VE AİLE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANIMIZ SAYIN FATMA BETÜL SAYAN KAYA’YI İLÇEMİZDE AĞIRLADIK

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Fatma Betül Sayan Kaya 2017-2018 eğitim-öğretim yılı açılış törenine katılmak üzere Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Törenine Katıldılar. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Aile Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya rahmetli öğretmenizin çalıştığı Şehit Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Lisesi’n de eğitim öğretim yılının ilk açılış konuşmasını yaptılar. Konuşmaların ardından Bakanlarımız ve beraberindekiler, Şehit Şenay Aybüke Yalçın için açılan defteri imzaladıktan sonra okulun öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Ziyaret ve incelemelerin ardından Bakanlarımız ilçemizden ayrıldılar.