30 GİRİŞİMCİ SERTİFİKALARINI ALDILAR

Batman KOSGEB Koordinesinde Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı İle Kozluk Belediyesi iş birliği ile "Girişimcilik Destek Programı" Kapsamında Düzenlenen Girişimcilik Eğitimi'ne katılan kursiyerlere "KOSGEB-Girişimcilik Belgesi" verildi. Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nca "KOSGEB Girişimcilik Destek Programı" kapsamında düzenlenen eğitime katılan 30 girişimciye Kaymakamlık konferans salonunda, İlçe Kaymakamı Osman Bilici, Kozluk Belediye Başkanımız M Veysi Işık, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ile beraberindeki heyet, İlçe İdare Şube Başkanları, iş adamları ve girişimcilik belgesini almayı hak eden kursiyerlerin katılımıyla belge dağıtım töreni düzenlendi. Belediye Başkanımız M Veysi Işık KOSGEB tarafından işletme kuruluş vb. giderler için 30 bin ile 50 bin arasında hibe desteği verdiğini belirtip. 100 bine kadar da faizsiz 2 yıl içinde geri ödemeli kredi desteği verildiğini ifade edip girişimcilik belgesini alan vatandaşlarımızı tebrik eder. Hayırlı ve bereketli bir iş kurmalarını diliyorum." dedi.