BELEDİYE BAŞKANI IŞIK, FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Belediye Başkanı M. Veysi Işık, 15 Temmuz Anadolu Lisesi ile Şehit Şenay Aybüke Çok Programlı Meslek Liselerini ziyaret ederek fidan dikimi etkinliğine katıldı. Okullarda Öğretmen ve idarecileri ziyaret eden Belediye Başkanı Işık, Belediye olarak eğitim ile ilgili desteklerinin devam edeceğini yineledi. "HİZMETTEN HİZMETE KOŞUYORUZ" Etkinlikte konuşmasını yapan Belediye Başkanı Işık Kozluk Belediyesi olarak hizmetten hizmete koşuyoruz. Peygamber Efendimiz kıyametin kopacağı gün bile fidan dikin demiştir. İlçemize Bu hizmetin hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu BAŞKAN IŞIK VATANDAŞLARLA BULUŞTU Başkan M.Veysi Işık etkinliğin ardından Komando, Tepecik, Aşağı Güneşli Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi. Kozluk Belediyesinin çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Işık Kozluk Belediyesi olarak 2018 yılında da önemli çalışmalara imza atacaklarını belirtti. Vatandaşlar da Başkan Işık’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.