BELEDİYE BAŞKANIMIZ IŞIK, "YEREL YÖNETİMLER GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE TOPLANTISI”NA KATILDI

Belediye Başkanımız M. Veysi Işık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen "Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı"na katıldı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'nın Başkanlığında gerçekleştirilen Oturuma, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 12 Bakan Yardımcısı, 4 Büyükşehir, 5 il, 48 ilçe olmak üzere toplam 57 başkan, Milletvekilleri, 9 ilin AK Parti İl Teşkilat Başkanları ve üst düzeyde katılım sağlandı. Gerçekleştirilen "Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısında Belediye Başkanımız M. Veysi Işık "Tecrübe Paylaşımı" konulu konuşma gerçekleştirip önümüzdeki dönemde ilçede yeni projelerle vatandaşlarımıza hizmetlerimizin devam edeceğini belirtti.