EŞ BAŞKAN AYHAN EREN YENİ YOL AÇMA ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Kozluk Belediyesi ilçede yol sorununa çözüm üretmek için mahalle aralarında başlattıkları yeni yol açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kozluk Belediyesi Fen İşleri koordinasyonunda başlatılan yeni yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yukarıgüneşli mahallesi üniversite arkasında bulunan engebeli arazide 6 metre genişliğinde yeni yol açma çalışması başladı. Kozluk belediyesi Fen İşleri ekibinin yaptığı çalışmaları yerinden denetleyen Kozluk Belediye eş Başkanı Ayhan Eren, yeni açılacak yolun tüm Kozluk’lulara hayırlı olmasını dileyerek, bir şehrin gelişmesinde öncelikli olarak yeni yolların açılması gerektiğini belirtti. Bu yolların bitmesiyle beraber ilçemizdeki diğer mahallelerimizde yol ihtiyacı olan her bölgelerde de yeni yollarında açılacağını söyledi.