KOZLUK BELEDİYESİN'DE YENİ LOGO DÖNEMİ

İlçemizin, kadim tarihini temsil eden Malabadi köprüsü ve ekonominin temel üretimini karşılayan Tütün Yaprağ’ından oluşan belediye logosunun değiştirildiğini açıklayan Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren; belediyenin yeni logosu hakkında açıklamalarda bulundu.

Eren; Yaptığı açıklamada, ”Malabadi köprüsünün Diyarbakır Kültür envanteri olarak tescillenmesi ve ekonomimizin en önemli tarımsal ürünü olan tütün ekiminin azalması nedeniyle logo değişikliği hasıl olmuştur.

Cumhuriyetin ve bağımsızlığımızın sembolü olan Ay-Yıldız’ın çevrelediği yeni logomuzda; Tarihi Kozluk kalesi, İpek Yolu, İnanç ve bereketli toprakların sembolize edildiği yeni logonun kurum içi ve dışı tüm resmi işlemlerde kullanılacaktır” dedi.