ŞEHİT ÖĞRETMEN AYBÜKE YALÇIN'IN ADI YAŞATILIYOR.

Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adı saldırının gerçekleştirildiği caddede yaşatıldı.. Kozluk'ta, 9 Haziran günü Belediye Başkanımız Veysi Işık'ın aracına yönelik terör saldırısında şehit düşmüştü. Belediye Başkanımız Işık, yaptığı açıklamada, terör örgütünün ramazan ayında tüm yürekleri yaktığını belirtip, "Şehit Aybüke Yalçın kızımız Türkiye'nin bir ucundan burada çocuklarımıza ışık olmaya gelmişti ancak kurşunların hedefi oldu ve şehadete erdi. İçimizi yaktılar bu mübarek ramazan ayında." Şehidimizin adının Kozluk Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ilk ve son görev yeri olan okula ve konuk evine verildiğini söyledi. Belediye Başkanı Işık, şehit öğretmenin adını saldırıya uğradığı caddede yaşatma kararı aldıklarını dile getirerek, "Şehit kızımızın adını Kozluk var oldukça Kozluk ilçemizde yaşatacaklarını Şehit kızımızın adını belediye meclisi kararı ile şehit edildiği Hastane Caddesine verdiklerini söyledi. Belediye Başkanı Işık, Şahsıma yönelik yapılan saldırı girişimi sonucu Şehit düşen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ile jandarma uzman çavuşlar Soner Fazlıoğlu ve Ali Gülnar’a Allah’tan rahmet diler. Kederli aileleri ve yakınlarına da baş sağlığı diledi.