VALİ AHMET DENİZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Vali Ahmet Deniz, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kozluk ilçe merkezini ve bazı köyleri ziyaret etti. İlçe ziyareti sırasında Vali Sayın Ahmet Deniz’e; İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti. İlçe Kaymakamı Sayın Osman Bilici, ilçe Belediye Başkanı Veysi Işık ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Deniz, karakolda vatani görevini yapan askerleri ziyaret etti, köy yollarına yapılan asfaltlama çalışmalarını inceledi, ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu ve Kozluk kalesinde yapılan çevre düzenlemesini yerinde inceledi. Vali Deniz, karakol ziyaretinin ardından İl Özel İdaresi tarafından Gümüşörgü grup köy yolunda yapılan 13.8 kilometrelik BSK asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler sırasında yol güzergahında bulunan köyleri de ziyaret eden Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra Kozluk ilçe merkezine geçen Vali Deniz, esnaf ziyaretinde bulunarak, esnaf ve vatandaşın istek ve taleplerini dinleyip Bir çayevinde vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ziyaretinin ardından İl Özel İdaresinin desteği ile Kozluk kalesinde yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Deniz, yetkililerden yapılan düzenlemelere ilişkin bilgi aldı. Batman'ın tarihi dokusunu turizme kazandırılması için birçok çalışmanın yürütüldüğünü belirten vali Deniz, Kozluk kalesinde yapılan düzenlemelerin, gerek tarihi dokunun korunması gerekse turizmin canlanması anlamında önemli olduğun ifade etti. İlçe merkezindeki ziyaret ve incelemelerin ardından İl Özel İdaresi tarafından Tosunpınar-Armutlu-Geçitaltı Grup Köy Yolu asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Deniz, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, yürütülen hizmetlerin kontrollerini sıklıkla yapılmasını istedi. Vali Deniz ve beraberindekiler daha sonra Armutlu Köyü Çet mezrasında vefat eden emekli Güvenlik Korucusu Ramazan Durmaz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, aileye başsağlığı dileğinde bulundu. Kozluk ilçesinde bağlı Geçitaltı Köyünü ziyaret eden Vali Deniz, vatandaşlarla bir araya gelerek, bir süre sohbet edip, sorunlarını dinledi. Vali Deniz, ziyaret ve incelemelerin ardından akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.