30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI.

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü törenler ile kutlandı. Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Sayın Orhan Aktürk, Belediye Başkanımız M. Veysi Işık, Garnizon Komutan Vekili Personel Asteğmen Ali Mete, kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Törenin ardından İlçe Kaymakamı Sayın Orhan Aktürk makamında tebrikleri kabul etti. Belediye Başkanımız M. Veysi Işık, İlçedeki proğramının ardından Batman Valisi Sayın Ahmet Deniz’in TP sosyal tesislerinde düzenlenen resepsiyona katıldı. Resepsiyona katılan davetlileri kapıda tek tek karşılayan Vali Deniz, bayramlarını kutladı. Daha sonra resepsiyona davetlilerle yakından ilgilenip, kendileri ile bir süre sohbet edip, gazilerle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı pastasının kesilip davetlilere ikram edilmesinin ardında resepsiyon sona erdi.