AK PARTİ BATMAN MİLLETVEKİLİMİZ ATAULLAH HAMİDİ KURBAN BAYRAMI KUTLAMASINDA İLÇEMİZDEYDİ.

AK Parti Batman Milletvekilimiz Sayın Ataullah Hamidi Kozluk ilçemizde vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşlar ile bayramlaşan AK Parti Batman Milletvekilimiz Ataullah Hamidi yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliklerinin daim olmasını istedi. Bayramlaşmaya, Belediye Başkanı Veysi Işık, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, AK Parti İlçe Başkanı Abdullatif Baltaş ile partililer katıldı. Belediye Başkanı M. Veysi Işık, Yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma törenin de vatandaşlarla bir araya gelip İlçemizin en önemli sorunlarını Batman Milletvekilimiz Sayın Ataullah Hamidi’ye ilettiklerini ifade edip, Kozluk Meslek Yüksek Okulu için yapılan olumlu görüşmelerde ikinci dönemde eğitim öğretime başlayacağını Ayrıca İlçemize kazandırılması konusunda doğal gaz için başvuruların yapıldığını en kısa zamanda programa alınacağının sözünü aldıklarını ifade edip İlçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Belediye Başkanı M. Veysi Işık Kurban Bayramı programı kapsamında İlçe esnafı ile Kozluk Devlet Hastanesindeki personel, ile tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının da bayramını kutladı.