BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET VEYSİ IŞIK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ülkemizin ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşturan Rabbimize hamdediyorum.

Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını ve idrakini yaşatan özel günlerdir. 


İslam ülkelerinde yaşanan acılar, katliamlar, açlıklar, milyonların mülteci durumuna düşmesi yetmezmiş gibi siyonist yahudilerin Gazze ve çevresinde yaptıkları vahşet ve soykırımdan dolayı buruk bir bayram sevinci yaşıyoruz. Rabbim dünyanın her yerinde zulme uğrayan insanlara yardım eylesin. Tüm zalimleri özelde siyonist işgalci yahudileri ve onların işbirlikçilerinin de rezil eylesin.


Bu vesile ile;

Kurban Bayramının Milletimize ve İslâm Alemine hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz eder, Sevdikleriyle bayram geçirmek isteyen, bu sebeple memleketlerine doğru yola çıkan vatandaşlarımıza trafikte kolaylıklar diliyor kazasız belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.


Mehmet Veysi IŞIK 

Kozluk Belediye Başkanı