Halk Eğitim Müdürlüğü’nün Yılsonu Sergisi Göz Doldurdu

Halk Eğitim Merkezinin ilçemiz genelinde açtığı kurslarda, Ustaöğretici ve kursiyerler tarafından üretilen el emeği göznuru ürünler yılsonu sergisi ile halkın beğenisine sunuldu. 

Halk Eğitim Müdürlüğü bahçesinde yapılan yıl sonu sergisine, Kozluk Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Eren, Kozluk Kaymakamı Sayın Eyyüp Güngör ve Kurum amirlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Folklor gösterisi, müzik dinletisi ve standların gezilmesiyle devam etti. 

Sergi alanını davetlilerle beraber gezen Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Eren; Sergi alanında kursiyerlerin ağırlıklı olarak geri dönüşüm malzemelerini değerlendirerek ortaya çok değerli ürünler çıkarttığını gözlemlediklerini ve El emeği göznuru ürünlerin Kadın istihdamına katkı sunması için belediye olarak, her türlü projeyi desteklemeye hazır olduklarını vurgulayan Başkan Eren, sergi alanında beğendiği ürünleri satın alarak kursiyerlere katkıda bulundu. Program çeşitli ikramların dağıtılmasından sonra sona ererken, Başkan Eren;  Sergide emeği geçen Halk eğitim Müdürü Sabır Baskın ve kursiyerlere teşekkür etti.