Üniversite Öğrencilerinden Başkan Eren'e Teşekkür

Kozluk Belediyesi olarak, geçtiğimiz yıl üniversite öğrencilerine yönelik başlattığımız ücretsiz servis desteğini, bu yıl da devam edeceklerini dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Eren; Yarınlarımız olan gençler için, her zaman belediyemizin tüm  imkanlarını seferber etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Batman üniversitesinde okuyan Kozluklu  üniversite öğrencileri, ücretsiz servis hizmetinden ötürü memnuniyetlerini dile getirirken, "ulaşım sıkıntısından ötürü pek çok genç eğitimine ara vermek zorunda kalıyordu. Servis ücretlerindeki pahalılık ve ulaşımda yaşanan zaman kısıtlılığından dolayı zorlanıyorduk. Belediyemizin ücretsiz servis uygulaması yükümüzü oldukça hafifletti. Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Eren'e katkılarından ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.